Medianetway logo Banneri

Medianetway.com:n asiakassopimus

1. Sopimusosapuolet
1.1 Toiminimi

Medianetway.com
Yritys: Mediaportti Oy, kaupparikisterinumero: 458.207
Osoite: Rullamiehentie 6A, 40250 Jyväskylä
Puhelin: +358 (0)500-274901
Email: info@medianetway.com

1.2 Asiakas
2. Sopimuksen kohteet
2.1 Sopimuksen tarkoitus

Asiakas ja Medianetway.com sopivat tällä sopimuksella niistä ehdoista, joilla asiakas tilaa Medianetway.com -toimittajilta saamiensa tarjousten pohjalta tässä sopimuksessa määriteltyjä Tuotteita ja Palveluita.

2.2 Sopimuksen kohteena olevat Tuotteet ja Palvelut

Asiakas ja Medianetway.com sopivat tällä sopimuksella niistä ehdoista, joilla asiakas tilaa suoraostona tai saamiensa tarjousten pohjalta tässä sopimuksessa määriteltyjä Tuotteita ja Palveluita.

 • Tuotteita ovat:
  1. painotuotteet
  2. myymälä- ja messusomisteet
  3. suunnittelu- ja uusmediapalvelut
 • Palvelumuotoina ovat:
  1. suoraostot
  2. tarjousten perusteella tehdyt ostot
2.3 Sopimuksen voimaan tulo

Asiakas on heti rekisteröitymisen jälkeen Medianetway.com:n asiakas.

2.4 Rekisteröitymis-, yms. kustannukset

Rekisteröityminen Medianetway.com:n asiakkaaksi on täysin ilmaista. Jäsen- tai vuosimaksua ei ole.

3. Suoraosto-palvelu
3.1 Suoraosto-palvelun käyttöoikeus

Asiakas on heti rekisteröitymisen jälkeen Medianetway.com:n asiakas, ja näin hän pystyy tekemään tilauksia Suoraosto-palvelun kautta.

3.2 Ostotapahtuma
3.2.1 Tilaus

Järjestelmä lähettää Toimittajalle Asiakkaan täyttämän tilauslomakkeen.

3.2.2 Aineston lähettäminen

Tilauksen jälkeen - tai heti aineiston valmistuttua - Asiakas lähettää tulostusvalmiin aineiston Toimittajalle. Jos Toimittaja joutuu muokkaamaan aineistoa, tulee siitä aiheutuvista kuluista sopia erikseen Asiakkaan kanssa ennen työn suorittamista. Muutostöistä veloitetaan Toimittajan normaalin tuntiveloituksen mukaisesti.

3.2.3 Toimitus

Valmiit tuotteet noudetaan Toimittajalta tarjouksessa mainittuna ajankohtana liikennöitsijän toimesta ja toimitetaan Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen; ellei Asiakas ole Toimittajan kanssa muuta sopinut ja ilmoittanut siitä Medianetway.com:lle. Toimituksen jälkeen Toimittaja palauttaa Asiakkaalle aineiston.

3.2.4 Laskun maksu

Mediaportti lähettää laskun Asiakkaalle.

3.2.5 Peruutus

Tilauksen mahdollisestaa peruuttamisesta sovitaan Mediaportti Oy:n ja Asiakkaan kesken.

4. Tarjousten perusteella tehdyt ostot
4.1 Tarjouspyyntö

Asiakkaat täyttävät kauppapaikassa tarjouspyyntölomakkeen, jonka järjestelmä lähettää Toimittajille. Toimittajat sitoutuvat kapasiteettinsa rajoissa antamaan tarjouksensa.

4.2 Tarjouksen sisältö

Tarjous sisältää aina rahtikulut. Hinnat ilmoitetaan aina euroina. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, alv. 0%.

4.3 Aineiston lähettäminen

Tilauksen tehtyään asiakas saa Toimittajan yhteystiedot aineiston lähettämistä varten. Lähetettyään aineiston Toimittajalle, Toimittaja varaa Asiakkaalle mahdollisuuden aineistontarkistukseen (esim. oikolukuun).

4.4 Toimitus

Valmiit tuotteet noudetaan Toimittajalta tarjouksessa mainittuna ajankohtana liikennöitsijän toimesta ja toimitetaan Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen; ellei Asiakas ole Toimittajan kanssa muuta sopinut ja ilmoittanut siitä Medianetway.com:lle. Toimituksen jälkeen Toimittaja palauttaa Asiakkaalle aineiston.

4.5 Peruutus

Vrt. 3.2.5.

4.6 Laskun maksu

Toimittaja lähettää laskun Asiakkaalle.

5. Muuta
5.1 Toimitukset ulkomaille/ulkomailta

Suoraostohinnat ovat voimassa vain Suomessa. Mikäli Asiakas ja/tai Toimittaja on/ovat ulkomailta, pidätetään oikeus hinnantarkistukseen.

5.2 Yleiset sopimusehdot

Painotuotteiden tuottamisessa noudatetaan Graafisen alan yleisiä sopimusehtoja. Toimituksissa noudatetaan KTT ry:$ Ohjelmapalvelujen kohdalla IT 2000(EAT ja YSE) sopimuksia.

5.3 Peruutus

Tilauksen mahdollisesta peruuttamisesta sovitaan Mediaportti Oy:n ja Asiakkaan kesken.

5.4 Riitatilanteet

Suoraostoja koskevat mahdolliset laskutukselliset erimielisyydet sovitaan Mediaportti Oy:n ja Asiakkaan välillä. Tarjousten perusteella tehtyjä ostoja koskevat erimielisyydet sovitaan Asiakkaan ja Toimittajan kesken. Kuljetuksiin liittyvät erimielisyydet sovitaan Asiakkaan ja liikennöitsijän välillä.

6. Sopimuksen purku

Mediaportti Oy:llä on oikeus sopimuksen yksipuoliseen purkuun jos Asiakas toistuvasti laiminlyö velvoitteitaan, kuten aineiston toimitusaikoja tai laskun ajallaan maksamista. Asiakkaan puolelta sopimuksen purkuun riittää kirjallinen ilmoitus Mediaportti Oy:lle.